Як крутити суші рисом назовні
У домашніх умовах найчастіше готують стандартні макі роли, які загортаються у лист норі. Але, погодьтеся, суші з рисом назовні виглядають набагато цікавіше і на додачу надають страві ресторанного вигляду. Сушисти Рок-н-Ролл вирішили поділитися порадами, як правильно крутити суші рисом назовні.
Які існують суші рисом назовні
Суші навиворіт (їх також називають урамакі) – відрізняються незвичайним зовнішнім виглядом, красивішою подачею, а також складніші у приготуванні. Які є різновиди ролів з рисом назовні? Розберемо з прикладу асортименту позицій меню Rock&Roll:
- роли, вкриті ікрою тобіко з різноманітною начинкою (Каліфорнія та її безліч різновидів – Premium, Найт, Голд, Ред, Дабл-Фіш)
- загорнуті в лосось (Філадельфія у всіх її проявах, а також Хоші Голд Ролл);
- у кунжуті (рол Блейк Уайт, Ашіато, Рокет Джус, Каліфорнія з вугром);
- обгорнуті тунцем (Філадельфія з тунцем);
- зі стружкою тунця (Боніто);
- обгорнуті вугрем (Унаге, Сякі Унаге);
Варіантів суші дуже багато, усе залежить від вашої уяви та продуктів у наявності.